paranormalno

11.04.2006., utorak

TALISMANI

Postoje oni teški trenuci i okolnosti u životu kada vam izgleda da ste se našli u «ćorsokaku», pa vam ništa «ne polazi za rukom» i pitate se što se zapravo dogadja i dokle će potrajati. Sve što dotaknete, poželite ili učinite stvara suprotan učinak u odnosu na ono što očekujete, čemu se nadate ili, pak, silno priželjkujete.

Ako ste, primjerice, usamljeni i nesretni tada možda povremeno razmišljate kako nikada nećete sresti svoju srodnu dušu. Ukoliko, pak, patite za osobom koja vas je napustila i ostavila ponekad vam se vjerojatno čini kako ta bol nikada neće proći, pa će vam srce zauvijek ostati slomljeno, a uz to ćete nositi i trajan ožiljak na duši. Vaši problemi mogu se ticati zdravlja, pa vam katkada ne pomažu ni primjerene, a niti najbolje zdravstvene mjere, jer i dalje osjećate slabost, ne možete ozdraviti i oporaviti se od bolesti. Moguće je da vam u poslu ili nekim drugim aktivnostima «ne ide» onako – kako biste željeli, pa, cak doživljavate gubitke i neuspjehe. Možda vas muče neki konkretni problemi, na primjer vezani uz prodaju nekretnine ili osobnog automobila, pa to doprinosi vašem neraspoloženju. Ukoliko se još uvijek školujete ili studirate – možda ste upali u krizno razdoblje u kome se ne možete usmjeriti na učenje, pa zbog toga dobivate slabe ocjene koje u najgorem slučaju prijete gubitkom cijele jedne godine. Možda vas «pegula» prati već dugo vremena, pa u trenucima beznadja pomišljate kako vas je netko urek'o ili omadijao...


U rješavanju svih navedenih problema – silno vam mogu pomoći talismani. Oni, naime, mogu učiniti čudo, pa su sposobni izmijeniti život na bolje, «odagnati» nedaće i prizvati sreću. Unatoč svega, talismani ne mogu dati trenutne rezultate ukoliko u dužem vremenskom razdoblju ne živite pravilno, pa ćete možda morati ispraviti neke loše navike i pogreške u načinu življenja.


Talismani su zasnovani na drevnim spoznajama kako nevidljive sile upravljaju našom sudbinom, a imaju svoje ime i svoj simbol. Urezane, uklesane ili jednostavno napisane znakove susrećemo od pradavnih vremena, počev od egipatskih piramida i pripadajućih hijeroglifa, preko kineskih znakova, pa do skandinavskih runa.


U ovom članku osvrnut ćemo se na talismane, koji ručno (i pojedinačno) izradjuje Svetlana na specijalnoj vrsti drveta, poput sekvoje ili jasena. Oni su prekriveni runskim simbolima, koji u sebi nose snagu i energiju, usmjerenu na ostvarivanje čovjekovih želja. Različitog su geometrijskog oblika (počev od kocke, preko kruga, pa sve do romba), ali su prikladne veličine i mogu se nositi kao privjesak na lančiću, u torbici, džepu ili novčaniku.


Prema namjeni talismane dijelimo na:


- zaštitne (protiv magijskih i ostalih negativnih djelovanja),
- iscjeliteljske (za uklanjanje boli i jačanje imuniteta),
- takozvane retranslatore (koji snaže osobne karakteristike, kao što su na primjer šarm, privlačnost ili, pak, poboljšavaju raspoloženje i produbljuju osjećaj ljubavi)
- srećonosce (jer pomažu u donošenju rješenja, te usmjeravaju sreću na vašu stranu),
- pomoćnike u učenju i obučavanju (pojačava se logika u zaključivanju, memorija i koncentracija),
- pomoćnike u prodaji (tako što stvaraju povoljne okolnosti za prodaju proizvoda ili usluga).


Svi navedeni talismani snabdjeveni su virtualnim akumulatorom, čija je osnovna zadaća punjenje dodatnom energijom, što im omogućava neograničeni vijek trajanja.


Romanca


Poznajete li nekog tko ne želi biti poželjan i privlačan?!? Vjerojatno je vaš odgovor na ovo pitanje niječan, odnosno negativan. Talisman romanca ima osnovnu zadaću da istakne vaš šarm i najbolje osobine koje posjedujete, ublaži eventualne mane i loše navike, te prikrije nedostatke. Osim toga, privlači situacije i okolnosti, koje će popraviti ili zadržati vaše (dobro) raspoloženje, a zatim i utjecati na ljude iz neposredne okoline, tako što će isti pokazivati spremnost i lakoću u pronalaženju zajedničkog jezika. Nošenjem ovog talismana često puta naći ćete se u pravo vrijeme na pravom mjestu, baš u trenucima dok će nešto strujati u zraku i vjerojatno, napokon, sresti svoju srodnu dušu ili, pak, učiniti skladnima odnose sa postojećim partnerom. Duboka, istinska ljubav, san je svih nas, zar ne?


Srećonosac
Korištenje ovog talismana je vrlo jasno i jednostavno. On, naime, umjesto vas i vašeg naprezanja, sam stvara povoljne povoljne prilike u kojima vam sve polazi za rukom, uvijek kada je to potrebno. Povremeno se sve odvija kao u pravoj bajci, pa tada izvlačite korist i iz situacija, koje, naoko, izgledaju beznadežno.


Srećonosac brine o vama i pomaže vam prilikom uspona po službenoj ljestvici i istovremeno pojačava vaš značaj i ugled kod utjecajnih ljudi. On je, na neki način, zamašnjak, koji vas bodri i podstiče, te gura prema naprijed, čak i tamo gdje je drugim ljudima «ulaz zabranjen»! Ovaj je talisman dragocjen svim osobama, koje se «penju» u karijeri, pa znaju sa koliko se prepreka susreću na tom putu. Mali i nezamjetni talisman leži na vašem radnom stolu, a vi se u začudujuće kratkom roku uspinjete tako da druge hvata vrtoglavica!


Ovaj talisman može vas sablazniti, jer, izmedu ostalog, služi i za privlačenje novca, tako što vam u svim situacijama omogućava izvlačenje najveće moguće koristi. Dovoljno je da ga nosite stalno sa sobom, pa će vam privući prave prilike, a samim tim i novac. Tko će vam drugi ukazati takve šanse? Možda šef? Nikada! Neko udruženje? Ni slučajno! Organi uprave? Ne nadajte se tome... Srećonosac je vjerni prijatelj, koji vas nikada neće iznevjeriti, pa ga čuvajte kao zjenicu oka svog!


Trgovački pomoćnik
Ovaj talisman je nezamjenjiv pomoćnik osobama, čiji je posao povezan sa svakodnevnom prodajom na veliko i malo, ali i svim drugim ljudima, koji povremeno nešto prodaju, poput zemlje, stana, automobila, elektronskih uredjaja i slično. Trgovački pomoćnik pojačava želju mogućeg kupca da baš kod vas kupi odredjenu stvar, jer vašu robu čini privlačnom i zanimljivom, premda se ona ni po čemu ne razlikuje od iste takve robe u bilo kojoj trgovini. Dakle, ovaj se talisman koristi u svim vrstama trgovačkih poslova, bilo u veleprodaji ili maloprodaji, kao i prilikom jednostavne prodaje, kada roba prelazi iz ruke u ruku dvoje kolega, poznanika ili prijatelja.


Pomagač kod ispita
Niste li mnogo puta drhtali i imali tremu dok ste pisali kontrolne zadatke, usmeno odgovarali na pitanja ili polagali ispit? Da li ste, baš uvijek, bili sretne ruke kada su se izvlačila ispitna pitanja? Pored toga što vam donosi barem jedno «zrno sreće» u nužnim situacijama, ovaj talisman, prije svega, pomaže prilikom učenja, tako što čini jasnim gradivo koje savladavate, jača logiku u zaključivanju, omogućava odličnu koncentraciju i «osvježava» pamćenje, odnosno memoriju! Ne zaboravite ga ponijeti sa sobom u školu ili na fakultet!



Macho man
Kao što i sam naziv govori ovaj je talisman namijenjen muškarcima, koji žele ojačati svoju privlačnost, erotičnost i zavodljivost. Osim toga, on pomaže u nezaboravnim izvedbama u postelji, snaži strast i uzbudjenje, budi želju za učestalim intimnim odnosima, produžava trajanje istih, a uz to povoljno djeluje kod svih vrsta spolnih slabosti i poremećaja. Za razliku od Viagre – njegovo korištenje ne izaziva nikakve štetne posljedice!


Čuvar zdravlja
Čuvar zdravlja je posvećeni predmet, sposoban sakupiti pozitivnu energiju vanjske sredine, podržati vaše zdravlje, te obnoviti vitalnost. On uvećava vaše energetske mogućnosti i usmjerava ih u nužnom pravcu. Ovaj talisman je nezamjenjivi pomoćnik u ponovnom uspostavljanju ravnoteže u organizmu, normalizaciji rada organa i sustava u vašem tijelu. Čuvar zdravlja ima preventivnu ulogu, povisuje obrambenu sposobnost vašeg organizma, dakle, jača imunitet, ublažava boli, te onemogućava pojavu karmičkih oboljenja. On posjeduje vrlo zanimljivu osobinu – sa vremenom i godinama je sve snažniji i snažniji!


Zaštitnik doma
Zadatak ovog talismana ne ogleda se samo u zaštiti živih bića (dakle, ljudi i kućnih ljubimaca), već i prostora u kojem živite. Zaštitnik doma je svojevrsni čuvar i tjelohranitelj, koji se sa tom ulogom nosi bolje nego krvožedni rotweiler! Nijedan bilder sa «napumpanim» mišićima i širokim vratom – ne može se usporediti sa ovim zaštitnikom! Nadalje, on se nikada ne umara i ne spava, već je uvijek budan i oprezan! On će spriječiti posjetu neželjenih gostiju i zlobnih ljudi, te onemogućiti lopovima i razbojnicima da ostvare svoje namjere. Zaštitnik doma, primjerice, djeluje na lupeža tako što mu usmjerava misli u drugom pravcu, a uz to mu oduzima sreću i pamćenje! Svakako se zaštitite!

- 14:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  travanj, 2006  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

...

Linkovi